Hülsta-möbler

Hur långtråkigt hade inte livet varit om alla människor tyckte samma sak och hade samma smak?

Möbler från hülsta tar hänsyn till kundernas individualitet och hjälper dem att gestalta ett inspirerande hem. Möbler är ett uttryck av personlighet – både tillverkarens och kundens. hülsta-möbler är också ett uttryck för kvalitet, made in Germany. För hülsta-möbler tillverkas uteslutande i Tyskland. Och för kunder över hela världen.

Mycket har ändrat sig sedan vi grundades 1940. Men en sak har aldrig ändrat sig: kravet på kvalitet. Omkring 1 250 anställda lever upp till detta krav och tillverkar här i Münsterland möbler för hela världen. Endast produkter som klarar våra stränga tester kommer ut i handeln under våra varumärken hülsta och now! by hülsta. För endast det bästa är tillräckligt bra för våra kunder. När allt kommer omkring vill vi erbjuda dig ett inspirerande hem. Utan inskränkningar – utan om och men. Vår kvalitetsfilosofi gäller också för våra interna samarbetspartner, fanertillverkaren hobb och logistikspecialisten SLC. Därmed erbjuder vi våra kunder bästa service bortom den rena möbeln. Och du ska heller inte nöja dig med mindre. Det gör inte vi heller.

I dag är hülsta måttstocken för tillverkning av systemmöbler i högsta kvalitet. Källan till denna öppenhet för världen, lojalitet mot regionen och skaparkraft är familjen Hüls som nu i tredje generationen oberoende leder företaget och som förlänar det ett mänskligt ansikte.

 

> Hülsta webbplats

Please confirm your language in order to continue