Parador

Värderingar bestämmer Paradors hållning och handlande. De gör våra handlingar pålitliga. Vi har definierat en värderingskompass som vägleder oss vid alla beslut. För oss gäller maximen: Vi är äkta, innovativa, anspråksfulla och hållbara. Vi vill fascinera som företag och med våra produkter. Med dessa värderingar bemöter vi våra partner, kunder, medarbetare och intressenter över hela världen. Vår inre hållning kommer till uttryck i våra produkters framgång. Vårt förklarade mål lyder: Vi gör varje hem till världens vackraste hem.

Klara värderingar formar identiteten för varumärket Parador. De bestämmer vad vi gör och hur vi gör det. Vi lever för produkter som gör varje hem till världens vackraste hem. Märket Parador står för material av hög kvalitet, perfekt bearbetning och unik design. Med innovativa produkter sätter Parador nya standarder vad gäller kreativitet och kvalitet och lägger grunden för exklusiv inredning.

Denna innovationsförmåga erkänns och bekräftas av betydande internationella designutmärkelser som red dot design award 2009, AIT Award 2011 och interior innovation award 2011.

Paradors flermärkesstrategi är också innovativ. Med licensmärket Schöner Wohnen Kollektion erbjuder Parador ett brett och mångsidigt sortiment.

Oavsett om det rör sig om parkett, laminat, vägg- och takpaneler, Eco Balance PUR eller ClickTex, erbjuder Parador inom varje område produkter för människor med stora krav på sitt hem.

Till produkterna

Please confirm your language in order to continue