Parador Edition

Edition 1 är resultatet av samarbetet mellan Parador och framstående personligheter från den internationella designscenen. De extraordinära produkterna i denna kollektion uppstår efter fria utkast av några av vår tids mest kända designer. Tolv berömda formgivare lånar exklusivt ut sin kreativitet till Parador och förverkligar sina personliga föreställningar om modern utformning av golv. Resultatet är unika laminatgolv som är lika individuella och extraordinära som deras skapares personligheter. Edition 1 understryker Paradors anspråk på att vara kreativt ledande och öppnar nya möjligheter för designorienterad inredning som redan börjar vid golvet med stora namn och designer.

edition_quer

> mer om Parador Edition

Floor Fields - by Alfredo Häberli

Floor Fields Design Edition av Alfredo Häberli är en värdesättning av naturliga former och strukturer. En hommage till designklassiker i kombination med oväntat nya golvperspektiv. Det gestaltade utnyttjar det ofullbordades frihet för att skapa utrymme för individualitet mellan ordning och kaos. Resultatet är karaktärsstarka golv med stilfullt understatement.

1602198

> mer om Floor Fields Design Edition

Identity

Parador Identity upphäver slutgiltigt de gängse gränserna för individuell golvgestaltning och öppnar upp en helt ny dimension av frihet för planeringskreativiteten. Genom det innovativa digitala tryckförfarandet ArtPrint som Parador har utvecklat kan alla slags motiv avbildas som laminatdekor i största möjliga upplösning, överlägsen tryckkvalitet och fascinerande färgbriljans. Från en yta på 100 m2 tillverkar vi laminat i unikat efter dina förlagor. Därmed är Parador Identity även idealiskt lämpat för projekt- och objektområdet för att med stark uppmärksamhet representera ett märke eller företag redan på golvet. För tillverkningen av ditt personliga Identity-golv vänder du dig helt enkelt till din Parador- återförsäljare som tillsammans med Paradors designteam ger dig råd och ledsagar dig vid framtagningen.

identity53cd4ac83667a

> mer om Parador Identity

Please confirm your language in order to continue