Vår filosofi

Parador förenar livskonst och prestationskrav. Livskonst betyder för oss förmågan att hämta inspiration från de korta ögonblicken och att uppskatta skönheten hos tingen som omger oss. Prestationskraven har blivit en del av våra liv. Varje dag kräver man att vi ska prestera. Den som presterar varje dag behöver ett fast golv under fötterna.

Våra värderingar

Vi har utvecklat en värderingskompass som vägleder oss vid alla beslut. Den bestämmer Paradors handlande och gör våra handlingar pålitliga. Detta gäller för vårt företag och våra produkter – från inspirationen till designen och de använda materialen. Många människor älskar och känner inspirationen bakom produkterna. Därför investerar vi mycket energi i att skapa nya möjligheter och övertygande produkter. Impulsgivande utvecklingar från arkitektur och boendedesign inspirerar våra produktutvecklare och designer till ständigt nya idéer. Även samarbetet med framstående personligheter från den internationella designscenen bidrar till Paradorgolvens designmångfald som placerar människan med dess föreställningar i centrum. Men Paradors anspråk på att vara kreativ ledare skulle inte kunna realiseras utan vår kompromisslösa tillverkningsperfektion. Produkter från Parador kännetecknas av en funktionell uppbyggnad i skikt och intelligent teknik; kärleken till detaljer, viljan att utvecklas och uppfinningsrikedom ledsagar deras tillverkning. Resultatet är golv och paneler av hållbara material i hög kvalitet för ett behagligt inomhusklimat som gör anspråksfulla kunder begeistrade.

 


 

Design & inspiration

För oss är design ett uttryck av personlighet. Den placerar människan med dess föreställningar i centrum. Fantasifulla grafiska motiv och dekorer öppnar upp för en gränslös mångfald av gestaltningsmöjligheter med kompromisslös tillverkningsperfektion. Garanterna för denna mångfald är vårt interna designteam och samarbetet med framstående personligheter från den internationella designscenen. På så sätt uppstår övertygande och extraordinära produkter som understryker Paradors anspråk på att vara kreativ ledare. Många människor älskar och känner inspirationen bakom produkterna. Därför investerar vi mycket energi och engagemang i att skapa nya möjligheter och övertygande produkter. Impulsgivande utvecklingar från arkitektur och boendedesign, uppfattandet av trender, impulser från lifestyle, hantverk och konst inspirerar våra produktutvecklare och designer till ständigt nya idéer. På så sätt uppstår kreativa designer, läggningsmönster och ytor som gör våra produkter till trendsättare inom golvdesign.

Please confirm your language in order to continue