Det nya magasinet från Parador

När man ska gestalta världens vackraste hem spelar golven en avgörande roll.

3 vänner 2 enhörningar och en Castle

boden-schloss

En excentrisk stil på rustika golv präglar Château de la Goujeonnerie i franska Vendée region.

The invånare av sagoslott är levande bevis på att drömmar kan bli verklighet - i synnerhet om de är baserade på den grunden för en god vänskap.

> Läs artikeln

Från träd som talar

boden-vonbaeumendiesprechen

Av tre ekar, Tokyo arkitekt, Terunobu Fujimori, i Österrike Burgenland skapade sin> Stork House <.

Hem för en stork och en mänsklig par kombinerar Far Eastern asketism och österrikiska hantverk - och visar vad kulturer kan lära av varandra.

> Läs artikeln

Träd och tid

boden-baumundzeit

Den som tar naturen som förebild, inte bara kommer att tillåta fascinerande produkter att växa fram: En resa utomhus med Egon Marin, Operations Manager på Parador parkettgolv fabriken i Güssing, förklarar vad som är unikt materialet trä.

> Läs artikeln

De arkitektoniska arkeologer

boden-achiteltur-acrhaeologen

Frimurarnas villa ägs av Ingrid Spengler och Manfred Wiescholek är mycket mer än en historisk byggnad: historiens avslöjas på sina våningar - med alla sina vändningar och lyckliga slut.

> Läs artikeln

Paris, mon amour

boden_parismonamour

Hur en ung fönster byrå hittat ett hem här av alla ställen - mellan gamla tobaksaffärer , moderna modeskapare och på en kloster våning.

> Läs artikeln

parkett 2.0 - Hadi Teherani

boden-teherani

Arkitekten och produktdesigner , Hadi Teherani har utvecklat innovativa laminatgolv för Parador och omtolkas fiskbens parkett nästan som en åt sidan.

I den exklusiva BODEN intervjun, mannen som nu bor i Hamburg, talar om ansvar, makt goda idéer och om berättelser om Tusen och en natt.

> till intervju

Herregud!

boden-achduliebergott

Hur en holländsk mode återförsäljare vände en tidigare kyrka i ett hem som ger utrymme för en god affär, skräddarsydda plankor och en cykelskola för tre döttrar.

> Läs artikeln

Please confirm your language in order to continue