Fashion Store Agatha Ruiz de la Prada, New York

Den spanska modedesignern Agatha Ruiz de la Prada står för färgglatt mode som gör både barn och vuxna glada. Parador Identity för även med sig denna livsglädje till modebutikens golv.

Individuelles Design Agatha Ruiz Fashion Store, New York

LIKNANDE ARTIKLAR

Rudebox Bar Houseclub

til artiklen

thumb02_agatha-ruizDe kontrastrika kombinationerna från Agatha Ruiz de la Prada med häftiga färger och glada, stiliserade bilder kan köpas i exklusiva butiker över hela världen. Sedan samarbetet med den spanska skoproducenten Garvalin är hon speciellt känd för sina barnskor som är kärleksfullt designade in i minsta detalj. Hennes skokreationer övertygar inte bara genom sin design, utan även genom funktionella egenskaper och hållbara principer.

 

 

 

thumb03_agatha-ruizAgatha Ruis de la Prada älskar att leka med positiva symboler. Fjärilar, blommor, hjärtan i underbara färger pryder många av hennes kreationer. Så det låg nära till hands att även använda dessa färger och formelement som är så typiska för henne vid inredningen av en ny flaggskepsbutik i New York. För gestaltningen av väggarna hittade man lösningar snabbt. Det passande golvet designade hon själv – det pryds nu av milda hjärtan i en pastellröd ton och mjuk formgivning. För realiseringen av detta individuella golv kom endast ”Parador Identity” i fråga. Med hjälp av Paradors utvecklade tryckförfarande ”ArtPrint” kan laminatgolv realiseras i konsttryckkvalitet. Med detta förfarande finns det nästan inga gränser för gestaltningen av golv – som detta objekt i bästa läget i New York visar tydligt.

MER INFO

IDEN­TI­TY KA­TA­LOG

Ytterligare detaljer om "identitet" kan också hittas i vårt nuvarande kataloginformation .

mer

Please confirm your language in order to continue