Design & dynamik: A-klass möter Parador

Nya Mercedes A-klass inspirerar en Mercedeshandlare i Münster till ett speciellt utställningskoncept. På åtta platser lägger han Parador laminatgolven i serien Edition 1.

Nya Mercedes A-klass inspirerar en Mercedeshandlare i Münster till ett speciellt utställningskoncept. På åtta platser lägger han Parador laminatgolven i serien Edition 1.

LIKNANDE ARTIKLAR

Äkta natur för livsnjutare

til artiklen

thumb02_Design_und_DynamikUng, dynamisk och sportigare än någonsin: nya Mercedes A-klass ”är pulsslaget för en ny generation hos Mercedes”, säger Dr. Joachim Schmidt, ledningsmedlem i Mercedes-Benz Cars. Nya A-klass signalerar design och dynamik vid första anblicken. Definierade kanter och stramt spända ytor med ett växelspel av konkava och konvexa ytor präglar det nya utseendet som genom en högklassig interiör och många hightech-appar tillfredsställer den mest kräsna. En ny bildesign som sätter nya standarder i sitt segment behöver också ett nytt utställningskoncept, tänkte Mercedeshandlaren Beresa i Münsterland.

 

 thumb03_Design_und_Dynamik”Vi ville tydliggöra vårt höga designanspråk. För att göra detta har vi för produktlanseringsdagarna ställt upp möbler från Vitra och andra designklassiker som vi dekorerade med lånade extraordinära och trendiga föremål som till exempel vågade moderna damskor, och vi beställde catering från ett designhotell i Münster”, förklarar Thomas Ulms, försäljningschef och firmatecknare på Beresa. För att kontrastera presentationsöarna mot golvet och ge nya A-Klass en adekvat inramning kom bilhandlaren i Münster att tänka på Parador som är en del av Hüls- gruppen med vilken man sedan många år har goda affärsförbindelser. ”Laminatgolven i serien Edition 1 som har designats av internationellt kända designer passar perfekt till A- Klassens nya designimage”, menar försäljningschefen.

MER INFO

BOKTIPS

Bernd Polster, Phil Patton: Autodesign International. Marken, Modelle und ihre Macher. Utgiven på Dumont Verlag.

läs mer

Please confirm your language in order to continue