Frisörsalong Hairclub / People & Schumacher, Nagold

”We love style” – så lyder mottot hos ”People & Schumacher GmbH” som driver trendiga frisörsalonger och en akademi för innovativa klipp- och färgningstekniker. För salongen i Nagold bestämde man sig för ett extraordinärt golv som drar till sig alla blickar: nyanserade färgtoner i randig look som sträcker sig från mättad grön över oliv, antracit, grå och svart.

Ett golv i ovanligt utseende i salongen People & Schumacher

LIKNANDE ARTIKLAR

Agatha Ruiz Fashionstore

til artiklen

thumb02_friseur-people-schumacher

People & Schumacher räknas till de 100 bästa frisörerna i Tyskland, är jurymedlem vid nationella och internationella fototävlingar och en ansedd expert i fack- och modetidskrifter.

För frisörsalongen ”Hairclub” i Nagold letade man efter en extraordinär look. Salongens målgrupp är kunder för vilka trend och stil är viktigt. Man bestämde sig för ett extraordinärt golv som drar till sig alla blickar: nyanserade färgtoner i randig look som sträcker sig från mättad grön över oliv, antracit, grå och svart utgör nu basen för den minimalistiska interiören som går i elegant svart och metall.

Med programmet ”Parador Identity” kan laminatgolv designas helt efter önskemål. Det är möjligt att förverkliga individuella färg- och mönsteridéer. Med den digitala trycktekniken ”ArtPrint” som är egenutvecklad av Parador kan briljanta dekorer åstadkommas. Laminatgolven från Parador övertygade också kunden med sin utomordentliga kvalitet – för golv i en frisörsalong måste tåla stora belastningar.

MER INFORMATION

IDEN­TI­TY KA­TA­LOG

Ytterligare detaljer om Identity kan också hittas i vårt nuvarande kataloginformation .

mer

Please confirm your language in order to continue