Rudebox – bar och houseklubb i Münster

Baren Rudebox i tyska Münster är en helt speciell houseklubb. Elegans och stil anger tonen här, och inte bara i musiken.

Liknande artiklar

Frisör People & Schumacher

til artiklen

thumb01_rudebox-barDet minimalistiska rumskonceptet satsar på enkel interiör och stämningsfulla ljuseffekter. En livfull kontrast till detta är golvet som sätter accenter med ränder i omväxlande bredder och färgtoner i rött, svart och grått. En speciell livfullhet uppstår genom laminatgolvets typiska plankkaraktär. ”Barens ägare önskade sig ett golv med stark uttryckskraft som motvikt till möblemangets snarast klara former och färger”, förklarar Paradors projektledare. ”I tätt samarbete har vi utvecklat ett golv som nu har skapat grunden för en exklusiv, nobel miljö.”

Utvecklingen av golv som passar in exakt i varje miljö är möjligt med ”Parador Identity”. Tack vare den patenterade trycktekniken ”ArtPrint” för laminatdekorer som Parador har utvecklat kan nästan alla färger, mönster och gestaltningsönskemål realiseras. Fullkomligt fria designer eller logotryck är möjliga. Man kan också samarbeta med en designer från Parador. Det finns även befintliga mönsterförslag som man kan orientera sig efter och designa egna dekorer med individuell färgsättning.

MER INFO

IDENTITY KATALOG

Ytterligare detaljer om Identity kan hittas i vårt nuvarande kataloginformation .

Läs vidare

Please confirm your language in order to continue