BODEN -
det nya magasinet från Parador

parador_app_screen_01_Parador_Magazin_BODENDet började med en idé: en författare, en kameraman och en fotograf reser ut i Europa. Deras mål: att samla historier om människor och deras golv i deras vackraste hem i världen – tills ett unikt kundmagasin uppstår. ›BODEN‹ innehåller fem stora fotoreportage om människor och deras livsvärldar i Amsterdam, Paris, Hamburg, Bretagne och Burgenland. På 144 sidor möter vi vänliga japaner, traditionsmedvetna enhörningsfans och människorna som driver ett alternativt barnmodeföretag i ett holländskt kyrkskepp. Golvet som de lever på löper som ett ledmotiv genom magasinet, ibland från nära håll, ibland från distans.

 

Magasinets namn är program, för golvet står alltid i fokus och spelar en viktig roll i alla historier. Det nya magasinet ”Boden” och den kompletterande appen kommer ut en gång om året i en tysk och en engelsk språkversion.

”Varumärkeskommunikation är i dag mer än bara förmedling av produktinformation”, förklarar marknadsföringschefen Birgit Kunth som även ansvarar för varumärkeshanteringen på Parador. ”Även den rent subtila förförelsens tid är förbi. I dag är det endast samspelet mellan starka krafter som ger en stor effekt. Till detta hör i framtiden i större utsträckning också relevanta upplevelser med varumärket som gör våra partner och kunder begeistrade.”

”Boden” finns nu också som app med underhållande historier och bakgrundsinformation. Appen hittar man i App Store under sökbegreppet ”Parador Magazin” och kan laddas ner kostnadsfritt.

parador_app_screen_02_Parador_Magazin_BODENeparador_app_screen_03_Parador_Magazin_BODEN

Please confirm your language in order to continue